Orteliuslaan 891
3528 BE Utrecht

T 030-601 4349
F 030-604 1181
E info@msolutionsrealestate.nl

Zorgvastgoed

ZORGVASTGOED

De Nederlandse zorgmarkt groeit sterk. Om te kunnen blijven voorzien in goede zorg voor het toenemende aantal ouderen en het toenemende aantal mensen dat ziekten overleeft, zijn integrale oplossingen van een specialist noodzakelijk. MSOLUTIONS REAL ESTATE zorgt voor het vastgoed in de zorgmarkt van A tot Z: van de ontwikkeling tot de bouw en het onderhoud ervan. Zorgen voor de Kwaliteit en het Ontzorgen in het Proces en de Realisatie en Onderhoud.

Als het om zorgvastgoed gaat hechten we bij MSOLUTIONS een grote waarde aan co-creatie. Vanzelfsprekend luisteren we goed naar toekomstige bewoners, gebruikers en zorgaanbieders. De veranderende zorgmarkt zorgt ervoor dat mensen die ziekten overleven die vroeger fataal waren, daarna wel structureel meer zorg nodig hebben. Ook krijgen zorginstellingen steeds vaker te maken met marktwerking, zoals prijs- en kwaliteitsconcurrentie en nieuwe risico’s. Bij MSOLUTIONS combineren we de kennis en wensen van de zorgsector met onze expertise.

Voor een solide basis voor een duurzaam en goed te exploiteren project, zijn de wensen en eisen van financiers en beleggers daarnaast minstens zo belangrijk. Naar verwachting zal de vraag naar beleggingen in zorgvastgoed het aanbod overstijgen. Wel is het voor deze stijging van belang dat het aanbod vanuit de zorgsector beter aansluit bij de vraag van institutionele beleggers. Om hieraan te kunnen voldoen is ook de derde factor – de wensen en eisen van financiers en beleggers – voor MSOLUTIONS vanzelfsprekend van grote belang.

Project ‘Voormalige Grenshospitium Amsterdam’, is een uitstekende voorbeeld van de werking van co-creatie.