Orteliuslaan 891
3528 BE Utrecht

T 030-601 4349
F 030-604 1181
E info@msolutionsrealestate.nl

DE VERANDERING UTRECHT

Project

Het plan ´De Verandering´

Het plan behelst 28 woningen, hoogwaardige grote eengezinswoningen en 2-onder-1 kappers, allen met eigen parkeerplaatsen, welke op marktvraag gestuurde manier is ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Utrecht en MSOLUTIONS REAL ESTATE adviseurs. Dit plan heeft hoge kwalitatieve afwerking, brede beukmaten van 5.70 tot 6.00 m’ en standaard vier slaapkamers met dakkapellen (ivm thuiswerk vraag van zzp-ers) welke op een milieu-maatschappelijke verantwoorde manier met zeer lage financiële risico’s.

Vraag gestuurd ontwikkelen!

Dat is De Verandering! MSOLUTIONS REAL ESTATE heeft deze werkwijze ontwikkeld en toegepast in haar woningbouw project “De Verandering” in Utrecht.

De Verandering staat voor een nieuwe manier van huizen bouwen. Bij de Verandering staat de toekomstige bewoner voorop. Dit betekent dat jouw woonwensen centraal staan bij de bouw en de ontwikkeling. Zo wordt de Verandering jouw thuis.

De ontwerpers en adviseurs van Hoge Weide Kwartier en “De Verandering”

BDP. khandekarJeroen Bleijs is de stedenbouwkundig supervisor van geheel plan Hoge Weidekwartier en ontwerper van de Stedenbouwkundig Plannen.

Architectenbureau HoogeveenArjen Hoogeveen is verantwoordelijk voor het ontwerp van project ‘De Verandering’ binnen de gestelde randvoorwaarden en het Stedenbouwkundig- en Beeldkwaliteit Plan van Hoge Weidekwartier.

Nieuwbouw-Nederland.nl, Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat nieuwbouwprojecten van gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. MSOLUTIONS REAL ESTATE werkt samen met Nieuwbouw Nederland Utrecht voor dit in ontwikkeling zijnde project “De Verandering”.

Beumer Garantiemakelaars, De kwaliteit van de dienstverlening staat bij Beumer Garantiemakelaars centraal. MSOLUTIONS REAL ESTATE heeft daarom besloten om samen te werken met Beumer Garantiemakelaars in project “De Verandering”.

Bereikbaarheid

Hoge Weide aangrenzend aan Leidsche Rijn Centrum welke is gelegen aan de Stadsbaan die via oprit Hooggelegen en oprit Lage Weide/ De Wetering een directe aansluiting heeft op de A2. De Vleutensebaan door Leidsche Rijn Centrum vormt de belangrijkste verbinding tussen Leidsche Rijn en de bestaande stad (aansluitend op de Vleutenseweg).

In Leidsche Rijn Centrum komt een groot busstation waar diverse buslijnen en de HOV (“noordradiaal”) halteren. In het hart van Leidsche Rijn Centrum ligt station “Utrecht Leidsche Rijn”. Dit station maakt deel uit van het Randstadspoor maar is ontworpen om als Intercitystation te gaan fungeren. Tot slot vormt Leidsche Rijn Centrum een knooppunt in het netwerk van hoofdfietsroutes (waaronder de Fietsboulevard tussen bestaande stad en Leidsche Rijn).