Orteliuslaan 891
3528 BE Utrecht

T 030-601 4349
F 030-604 1181
E info@msolutionsrealestate.nl

Werkwijze

WERKWIJZE

Acquisitie

MSolutions Real Estate ontwikkelt en kwalificeert kansen met potentieel voor het toevoegen van aanzienlijke waarde. Dit realiseren wij onder andere door het ondersteunen van de juiste investeringsbeslissingen. Hierbij werken wij met de juiste modellen en beoordelingen gebaseerd op goed onderzochte marktstatistieken in combinatie met macro-fundamentals.

Financiën

MSolutions Real Estate werkt prettig samen met financieringspartners om overeenkomsten te structureren en tot een succesvol einde te brengen. Om individuele belangen af te stemmen en om samenwerkingsverbanden te bevorderen. Wij investeren samen met onze partners in het best haalbare en streven naar een tevreden rendement. MSolutions Real Estate uw toegewijde partner in de financiële uitvoering van uw vastgoed of ontwikkelingsproject.

Bouwproces

MSolutions Real Estate is in staat om mogelijke ontwikkelingsrisico’s tijdens het bouwproces te vermijden. Dit doen wij door een strategisch partnerschap met onze privileged partners aan te gaan. Zo zijn wij in staat om sterk fluctuerende bouwkosten tijdig te signaleren door goed te plannen en slim in te kopen. Hierdoor kan het bouwproces tot aan de oplevering veilig gesteld worden.