Orteliuslaan 891
3528 BE Utrecht

T 030-601 4349
F 030-604 1181
E info@msolutionsrealestate.nl

CITADEL UTRECHT

Foto’s

Locatie vanuit de Lucht

De Citadel heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid. De locatie is gelegen in het gebied Papendorp, tussen de rijkswegen A2 en A12, alsmede het Amsterdam-Rijnkanaal en huisvest diverse hoogwaardige dienstverlenende berijven samen met MSOLUTIONS REAL ESTATE.

Bereikbaarheid met Hoogwaardig Openbare Vervoer (HOV)

Door zijn situering, direct nabij het knooppunt Oudenrijn, is de ligging van het kantorenpark uitstekend te noemen. De locatie wordt ten behoeve van het eigen vervoer ontsloten door een eigen afslag op de rijksweg A12 (Arnhem – Utrecht – Den Haag) Daarnaast is een ingang via de nieuwe Prins Clausbrug. Directe aansluiting op de A2 (Amsterdam – Utrecht – Den Bosch). Met het openbaar vervoer is de locatie, door middel van spitsbussen van en naar Utrecht CS, goed bereikbaar. Daarnaast zijn er twee HOV-lijnen gerealiseerd, die een halte hebben op het nabij gelegen HOV-plein in het centrum van Papendorp.

Restaurants

Voor een uitgebreide en luxe lunch kunt u terecht bij de Steiger. Daar bent u aan een zeer goed adres. Van heerlijke broodjes en salades, tot warme gerechten, je vind het bij Brasserie de Steiger.

Lokatie

De toplocatie van Utrecht, Papendorp huisvest diverse organisaties die reeds daarin zijn gehuisvest. Genoemd kunnen worden onder andere World Trade Centre Utrecht, Bol.com, Daimler Chrysler, Mercedes Benz, Deloitte, Grontmij en diverse andere hoogwaardige ondernemingen waaronder MSOLUTIONS REAL ESTATE.

KANTOORGEBOUW CITADEL

Midden in het hart van Papendorp (Utrecht) realiseerde MSolutions Real Estate een flexibel kantoorconcept van ca. 4.000 m2 bvo dat zowel ruimte beidt voor kleinere als grotere deelgebruikers. Het object gaat nauw de verbinding aan met de omgeving die bestaat uit een mix van werken, voorzieningen en wonen.

Een ontwikkeling, financiering en realisatie van MSolutions Real Estate geheel voor eigen rekening en risico.