Over ons
Projecten
Default
MSOLUTIONS REAL ESTATE
Transformatie

De herontwikkeling van verouderd vastgoed – zoals verpauperde gebieden in binnensteden – vraagt om een goede, betrokken en samenwerkende aanpak. De groeiende leegstand doet de vitaliteit en financiële stabiliteit van steden niet ten goede. Door allianties aan te gaan met overheden, woningcorporaties, beleggers en maatschappelijke organisaties is MSOLUTIONS REAL ESTATE in staat om herontwikkelingsopgaven in binnensteden uit te voeren die voldoen aan de wensen en eisen van al deze partijen.

Met verouderd vastgoed inspelen op nieuwe markten; dat is het doel van MSOLUTIONS REAL ESTATE. De vele kantoren en bedrijfsmatige panden die leegstaan en de veelal beperkte financieringsmogelijkheden voor vastgoed maken dit tot een complexe opgave. Gelukkig zijn overheden bereid om het maatschappelijke probleem van leegstand tegen te gaan door initiatieven actief te stimuleren.

Het feit dat we projecten op gebied van transformatie en renovatie bij MSOLUTIONS REAL ESTATE niet zien als bouwtechnische uitdagingen, maar als een maatschappelijke issue, maakt dat we resultaten kunnen creëren waar zowel inwoners als beleggers en overheden trots op kunnen zijn.

De projecten ‘Voormalige Grenshospitium Amsterdam, 'Amsterdamseweg in Amstelveen' en 'Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel' zijn uitstekende voorbeelden van de werking van co-creatie.

MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN
LaBoutique
LaBoutique
Utrecht, Leidsche Rijn Centrum
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

Aan het Berlijnplein in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, naast de bioscoop CineMec, ontwikkelt MSOLUTIONS REAL ESTATE het appartementencomplex “La Boutique”. Het wordt deels aan en deels op de stadstunnel A2 gebouwd. Het is een fraai ontwerp van DE-Architekten onder de supervisie van Gemeente Utrecht en Jo Coenen Architects & Urbanists.
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Gemeente Ouderamstel
Toekomstige Herontwikkeling!
De Verandering
De Verandering
Utrecht, Leidsche Rijn Hoge Weide
Smaakvol met een vleugje jaren ’30!

28 hoogwaardige grote eengezinswoningen en 2-onder-1 kappers in Leidsche Rijn, Hoge Weide, Utrecht. Een mooie wijk met zeer hoogwaardige woonfuncties. Een ontwikkeling van MSolutions Real Estate.
Amsterdamseweg Amstelveen
Amsterdamseweg Amstelveen
Amstelveen
Toekomstige Herontwikkeling!
The Town Garden
The Town Garden
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

The Town Garden ligt tussen de ‘Scienic Walk’ en de ‘Louis Armstrong laan’. Het totaal bouwplan omvat een mix van 48 appartementen, 4 penthouses en 19 eengezinswoningen.

Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Amsterdam
Toekomstige Herontwikkeling!
The Ice Peak
The Ice Peak
Utrecht, Papendorp
The Ice Peak

Een ontwikkeling van MSOLUTIONS REAL ESTATE met bijzonder mooie multy use filosofie.

'Combine The Best Of Everything'!
Green Circle
Green Circle
Amsterdam
Op de nieuwe locatie gegelegen langs de A10 te Amsterdam wordt op dit moment de voorbereidende gesprekken gevoerd voor een tweede ontwikkeling van diverse kantoren in verschillende fasen. Fasen I en II
Tegenpleinen
Tegenpleinen
Haarlemmermeer
MSolutions Real Estate heeft zich in december ingeschreven voor de Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 Ha. in plan Tegenpleinen.
Citadel
Citadel
Utrecht, Papendrop, Orteliuslaan 891 - 903
Het MSOLUTIONS REAL ESTATE project Citadel heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid. De locatie is gelegen in het gebied Papendorp, tussen de rijkswegen A2 en A12 ...
Nature
Nature
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
Start verkoop 3e kwartaal en start bouw 4e kwartaal 2018! "Nature" is de tweeling project van "The Town Garden". Het totaal bouwplan bevat 52 bijzondere appartementen en 19 prachtige eengezinswoningen. Er zijn 48 appartementen met zeer ruime balkons en 4 mooie penthouses!