Over ons
Projecten
Default
MSOLUTIONS REAL ESTATE
CoCreatie

MSOLUTIONS REAL ESTATE was één van de eersten met de introductie van vraaggestuurde ontwikkeling in de neergaande markt. Met deze eigen manier van huizen bouwen stellen we de toekomstige bewoners, de klanten, altijd centraal bij de ontwikkeling. Zo realiseren we droomhuizen voor onze particuliere klanten en functionele, duurzame kantoor- en bedrijfspanden voor onze zakelijke klanten.

De projecten ‘The Town Garden en 'De Verandering' zijn uitstekende voorbeelden van de werking van co-creatie. Deze nieuwe aanpak van woningontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat ze 100% al vóór de start van de bouw verkocht zijn. De verkoopresultaten waren daarmee boven verwachting goed. Hoe we dat hebben bereikt? Door met alle betrokkenen naar elkaar te luisteren en met elkaar te creëren. Hierdoor zijn de ontwikkelaar en de adviseurs procesbegeleiders geworden, waarbij de woonwensen van de bewoners leidend zijn.

Co-creatie op basis van vraaggestuurde ontwikkeling houdt dus in dat potentiële klanten vroegtijdig bij het project betrokken worden. Ook tijdens het ontwikkel- en creatieproces blijven zij aangehaakt. Er wordt vanaf het eerste uur geluisterd naar geïnteresseerden door middel van een uitgebreide online enquête. Kortom: met behulp van co-creatie weten we bij MSOLUTIONS REAL ESTATE optimaal te voldoen aan de wensen van (potentiële) bewoners. We werken niet vóór, maar mét onze klanten.

MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN
LaBoutique
LaBoutique
Utrecht, Leidsche Rijn Centrum
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

Aan het Berlijnplein in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, naast de bioscoop CineMec, ontwikkelt MSOLUTIONS REAL ESTATE het appartementencomplex “La Boutique”. Het wordt deels aan en deels op de stadstunnel A2 gebouwd. Het is een fraai ontwerp van DE-Architekten onder de supervisie van Gemeente Utrecht en Jo Coenen Architects & Urbanists.
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Gemeente Ouderamstel
Toekomstige Herontwikkeling!
De Verandering
De Verandering
Utrecht, Leidsche Rijn Hoge Weide
Smaakvol met een vleugje jaren ’30!

28 hoogwaardige grote eengezinswoningen en 2-onder-1 kappers in Leidsche Rijn, Hoge Weide, Utrecht. Een mooie wijk met zeer hoogwaardige woonfuncties. Een ontwikkeling van MSolutions Real Estate.
Amsterdamseweg Amstelveen
Amsterdamseweg Amstelveen
Amstelveen
Toekomstige Herontwikkeling!
The Town Garden
The Town Garden
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

The Town Garden ligt tussen de ‘Scienic Walk’ en de ‘Louis Armstrong laan’. Het totaal bouwplan omvat een mix van 48 appartementen, 4 penthouses en 19 eengezinswoningen.

Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Amsterdam
Toekomstige Herontwikkeling!
The Ice Peak
The Ice Peak
Utrecht, Papendorp
The Ice Peak

Een ontwikkeling van MSOLUTIONS REAL ESTATE met bijzonder mooie multy use filosofie.

'Combine The Best Of Everything'!
Green Circle
Green Circle
Amsterdam
Op de nieuwe locatie gegelegen langs de A10 te Amsterdam wordt op dit moment de voorbereidende gesprekken gevoerd voor een tweede ontwikkeling van diverse kantoren in verschillende fasen. Fasen I en II
Tegenpleinen
Tegenpleinen
Haarlemmermeer
MSolutions Real Estate heeft zich in december ingeschreven voor de Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 Ha. in plan Tegenpleinen.
Citadel
Citadel
Utrecht, Papendrop, Orteliuslaan 891 - 903
Het MSOLUTIONS REAL ESTATE project Citadel heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid. De locatie is gelegen in het gebied Papendorp, tussen de rijkswegen A2 en A12 ...
Nature
Nature
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
Start verkoop 3e kwartaal en start bouw 4e kwartaal 2018! "Nature" is de tweeling project van "The Town Garden". Het totaal bouwplan bevat 52 bijzondere appartementen en 19 prachtige eengezinswoningen. Er zijn 48 appartementen met zeer ruime balkons en 4 mooie penthouses!