Over ons
Projecten
Default
MSOLUTIONS REAL ESTATE
MSOLUTIONS REAL ESTATE 03 A
MSOLUTIONS REAL ESTATE 06 A
Tegenpleinen

MSolutions Real Estate heeft zich in december ingeschreven voor de Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 Ha. in plan Tegenpleinen.
 
Ons team bestond uit MSolutions Real Estate en 2 partners, stedenbouwkundig bureau BPD.Khandekar en architecten bureau Op ten Noort Blijdenstein (ONB). Van de 18 inschrijvingen zijn wij door de selectie gekomen en voldeden aan alle criteria. Helaas zijn wij tijdens de loting niet bij de 5 “winnaars” naar voren gekomen.
 
Voor ons gaat wonen niet alleen om ontwikkelen maar met name om mensen. De leefomgeving wordt bepaald door de doelgroep, waaraan de ontwikkeling dienstverlenend moet zijn. Wij hanteren een werkwijze welke het beste is te omschrijven als een Professioneel Particulier Opdrachtgeverschap. Samen met de woonconsument tot een eindproduct komen dat duurzaam, mooi en goed is, vanuit de vraag gestuurd, maar met de nodige kennis en ondersteuning van professionals.
 
Wij willen de 5 ingelote collega ontwikkelaars succes wensen met het verder uitwerken van de plannen en hopen in de toekomst alsnog invulling te mogen geven aan een leefbare en duurzame woonomgeving in de gemeente Haarlemmermeer.
 
Hieronder treft u aanvullende informatie over de 2 partners waarmee wij aan de tender in Hoofddorp hebben meegedaan.
 
Architect:                         Op ten Noort Blijdenstein (ONB)
 
Lars Zwart, senior architect
 
Architectuur is voor mij als een uniek verhaal, van een plaats, van mensen en sferen.
 
Zo’n verhaal moet aansprekend zijn en een antwoord geven op allerlei soms conflicterende wensen en technische eisen. Het leidt tot een ontwerp dat krachtig genoeg is om de weerbarstigheid van de bouwpraktijk te overleven. Er staat dan een gebouw dat mensen herkennen en waarderen. Dat is een duurzaam gebouw! Lars Zwart werkt sinds 1998 bij op ten noort blijdenstein als senior architect. Hij is betrokken bij verschillende woningbouwprojecten waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staat.
 
Stedenbouwkundige:      BDP.Khandekar
 
Jeroen Bleijs, stedenbouwkundige, architect, associate
 
Jeroen Bleijs is in 1992 afgestudeerd als architect bij de TU Delft. Daarna heeft hij bij verschillende stedenbouwkundige- en architectenbureaus gewerkt alvorens hij in 2001 in dienst trad bij Khandekar Stadsontwerp als senior stedenbouwkundig ontwerper. Sinds 2008 is hij associate bij BDP Khandekar. Met zijn communicatieve vermogens in woord en beeld weet hij creativiteit, strategie en realisme aan elkaar te koppelen.
 
Jeroen Bleijs is verantwoordelijk voor een groot aantal gevarieerde projecten, van kleinschalige inpassingen tot grootschalige uitbreidingen en Masterplannen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en projectleiding van complexe stedenbouwkundige plannen. Veelal betreft het de revitalisering en transformatie van oude industriële terreinen, zorgterreinen en binnenstedelijke locaties. Voorbeelden daarvan zijn Tilburgse Spoorzone, ’t Laar in Julianadorp en Beverwijk Meerplein. 
 

 

MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN
HYDE PARK HOOFDDORP
HYDE PARK HOOFDDORP
HYDE PARK HOOFDDORP HAARLEMMERMEER
#MSOLUTIONS REAL ESTATE #HYDE PARK: WIJ ZIJN TROTS OM IN #HYDEPARK #HAARLEMMERMEER ACTIEF TE ZIJN OM IN DEZE ZEER AMBITIEUZE TRANSFORMATIEGEBIED TE WERKEN AAN HET ONTWIKKELEN EN REALISEREN VAN UITDAGENDE URBAN LOFTS EN APPARTEMENTEN EN COMMERCIELE PLINTEN. HELPEN AAN HET VERMINDEREN VAN BEHOEFTE AAN WONINGEN BINNEN METROPOLREGIO GROOT AMSTERDAM.

DEVELOPING PROJECTS WITH COMMON SENSE!#MSOLUTIONSREALESTATE.NL

BEREIKBAARHEID:

* 04 MINUTEN VAN SCHIPHOL
* 12 MINUTEN ZUIDAS
* 23 MINUTEN AMSTERDAM CENTRAAL
* 38 MINUTEN DEN HAAG
* 40 MINUTEN ROTTERDAM AIRPORT
THE NATURE
THE NATURE
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
Alles komt samen in The Nature! Onze passie en visie voor wonen komt uit. Hoe je woont bepaalt in grote mate hoe gelukkig je bent. THE NATURE is het nieuwe wonen. 19 Eco Responsible homes en 52 Eco responsible appartments. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
LABOUTIQUE
LABOUTIQUE
Utrecht, Leidsche Rijn Centrum
Oplevering 1e kwartaal 2019! In Leidsche Rijn Centrum te Utrecht, naast CineMec, heeft MSOLUTIONS REAL ESTATE complex “La Boutique” gerealiseerd. 84 luxe appartementen met fenomenale verschijning. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
THE TOWN GARDEN
THE TOWN GARDEN
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
Oplevering 4e kwartaal 2018! The Town Garden ligt tussen de ‘Scienic Walk’ en de ‘Louis Armstrong laan’. Het totaal bouwplan omvat een mix van 52 appartementen (waarvan 6 penthouses) en 19 eengezinswoningen. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.

CENTRUM OUDERKERK AAN DE AMSTEL
CENTRUM OUDERKERK AAN DE AMSTEL
Gemeente Ouderamstel
Toekomstige Herontwikkeling! Co-Creatie samen met gemeente Ouderamstel. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
AMSTELVEEN
AMSTELVEEN
Amstelveen
Toekomstige Herontwikkeling! Herbestemming- en Gebiedsontwikkeling samen met gemeente Amstelveen. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
TAFELBERGWEG VOORMALIGE PENITENTIAIRE INRICHTING AMSTERDAM
TAFELBERGWEG VOORMALIGE PENITENTIAIRE INRICHTING AMSTERDAM
Amsterdam
Toekomstige Herontwikkeling! Co-Creatie. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
DE VERANDERING HOGE WEIDE UTRECHT
DE VERANDERING HOGE WEIDE UTRECHT
Utrecht, Leidsche Rijn Hoge Weide
Smaakvol met een vleugje jaren ’30! Hoogwaardige 2-en 3 onder-1 kappers en grote eengezinswoningen in Leidsche Rijn, Hoge Weide, Utrecht. Een mooie project in een mooie wijk met zeer hoogwaardige woonfuncties. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
GREEN CIRCLE AMSTERDAM
GREEN CIRCLE AMSTERDAM
Amsterdam
Langs de A10 te Amsterdam wordt de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor een tweede ontwikkeling van kantoren in verschillende fasen. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
THE ICE PEAK UTRECHT
THE ICE PEAK UTRECHT
Utrecht
The Ice Peak. Een ontwikkeling van MSOLUTIONS REAL ESTATE met bijzonder mooie multy use filosofie. 'Combine The Best Of Everything'! MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
TEGENPLEINEN HOOFDDORP HAARLEMMERMEER
TEGENPLEINEN HOOFDDORP HAARLEMMERMEER
Haarlemmermeer
Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 hectare in het plan Tegenpleinen. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.
CITADEL PAPENDORP UTRECHT
CITADEL PAPENDORP UTRECHT
Utrecht, Papendrop, Orteliuslaan 891 - 903
Citadel, ontwikkeld als hoofdkantoor door en voor MSOLUTIONS REAL ESTATE en andere zakenrelaties heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid in meest representatieve kantoorlocatie in Utrecht. MSOLUTIONS REAL ESTATE, Developing Projects with Common Sense.