Over ons
Projecten
Default
MOON LIGHT HYDE PARK

MOON LIGHT @ HYDE PARK ムーンライト @ ハイドパーク 森林浴

"IMPRESSIVE and PROUD, here we are": Afgelopen maand (JUNI 2021) keurde zowel de welstand als ook het Q-Team van de Gemeente Haarlemmermeer het ontwerp van ons bijzondere project in HYDE PARK goed. Een prachtige ensemble van 4 gebouwen samen genaamd "MOON LIGHT @ HYDE PARK. In totaal 152 LUXURY APARTMENTS in 4 gebouwen met elk een eigen karakter " House with a View", " Corner House", "Park House" en "Terrace House". Een exceptioneel resultaat in dat wij met gepaste trots in HYDE PARK gaan realiseren.

MOON LIGHT @ HYDE PARK - MOVIE

MOON LIGHT @ HYDE PARK HOUSE with a VIEW

MOON LIGHT @ HYDE PARK CORNER HOUSE

MOON LIGHT @ HYDE PARK PARK HOUSE

MOON LIGHT @ HYDE PARK TERRACE HOUSE

MOON LIGHT @ HYDE PARK COURTYARD FRONT VIEW

MOON LIGHT @ HYDE PARK COURTYARD SIDE VIEW

MOON LIGHT @ HYDE PARK COURTYARD HIGH VIEW

MOON LIGHT @ HYDE PARK - BROCHURE

MOON LIGHT @ HYDE PARK BEREIKBAARHEID

"Here we are". Afgelopen maand (JUNI 2021) keurde zowel de welstand als ook het Q-Team van de Gemeente Haarlemmermeer het ontwerp van ons bijzondere project in HYDE PARK goed. Een prachtige ensemble van 4 gebouwen samen genaamd "MOON LIGHT @ HYDE PARK. In totaal 152 LUXURY APARTMENTS in 4 gebouwen met elk een eigen karakter " House with a View", " Corner House", "Park House" en "Terrace House". Een exceptioneel resultaat in dat wij met gepaste trots in HYDE PARK gaan realiseren.

Onze speciale dank # Quality Team Gemeente Hoofddorp, # Aafke Kaspers en haar team, onze projectdirecteur Georges van Beers, DE architekten in het bijzonder Rob Kruse, # SAB Adviseurs in  Ruimtelijke Ontwikkeling. # Van Rossum Engineering.

BEREIKBAARHEID: 
 
* 04 MINUTEN VAN SCHIPHOL 
* 12 MINUTEN ZUIDAS 
* 23 MINUTEN AMSTERDAM CENTRAAL 
* 38 MINUTEN DEN HAAG 
* 40 MINUTEN ROTTERDAM AIRPORT
MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN