Over ons
Projecten
Default
Citadel

FOTOS:

Locatie vanuit de Lucht:

De Citadel heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid. De locatie is gelegen in het gebied Papendorp, tussen de rijkswegen A2 en A12, alsmede het Amsterdam-Rijnkanaal en huisvest diverse hoogwaardige dienstverlenende  berijven samen met MSOLUTIONS REAL ESTATE.

Bereikbaarheid met Hoogwaardig Openbare Vervoer (HOV):
 
Door zijn situering, direct nabij het knooppunt Oudenrijn, is de ligging van het kantorenpark uitstekend te noemen. De locatie wordt ten behoeve van het eigen vervoer ontsloten door een eigen afslag op de rijksweg A12 (Arnhem – Utrecht – Den Haag) Daarnaast is een ingang via de nieuwe Prins Clausbrug. Directe aansluiting op de A2 (Amsterdam – Utrecht – Den Bosch). Met het openbaar vervoer is de locatie, door middel van spitsbussen van en naar Utrecht CS, goed bereikbaar. Daarnaast zijn er twee HOV-lijnen gerealiseerd, die een halte hebben op het nabij gelegen HOV-plein in het centrum van Papendorp.
 
 
Reataurants:
 
Voor een uitgebreide en luxe lunch kunt u terecht bij de Steiger. Daar bent u aan een zeer goed adres. Van heerlijke broodjes en salades, tot warme gerechten, je vind het bij Brasserie de Steiger. 

Omgeving:
 
De toplocatie van Utrecht, Papendorp huisvest diverse organisaties die reeds daarin zijn gehuisvest. Genoemd kunnen worden onder andere World Trade Centre Utrecht, Bol.com, Daimler Chryler Mercedes Benz, Deloitte, Grontmij en diverse andere hoogwaardige ondernemingen waaronder MSOLUTIONS REAL ESTATE.
 

Vloeroppervlak:

Parkeergarage: 1320 m2
Parkeerplaatsten: 60 stuks
Begane grond: 611 m2
Eerst verdieping: 611 m2
Tweede verdieping: 611 m2
Derde verdieping: 240 m2
 
 
Parkeergarage:
 
De Citadel heeft in totaal 60 parkeerplaatsten (42 beveiligde parkeerplaatsen onder in het gebouw en 18 parkeerplaatsen op het buitentereein) met een oppervalkte van ca. 1320 m2.

 

MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN