Over ons
Projecten
Default
MSOLUTIONS REAL ESTATE
Tegenpleinen

MSolutions Real Estate heeft zich in december ingeschreven voor de Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 Ha. in plan Tegenpleinen.
 
Ons team bestond uit MSolutions Real Estate en 2 partners, stedenbouwkundig bureau BPD.Khandekar en architecten bureau Op ten Noort Blijdenstein (ONB). Van de 18 inschrijvingen zijn wij door de selectie gekomen en voldeden aan alle criteria. Helaas zijn wij tijdens de loting niet bij de 5 “winnaars” naar voren gekomen.
 
Voor ons gaat wonen niet alleen om ontwikkelen maar met name om mensen. De leefomgeving wordt bepaald door de doelgroep, waaraan de ontwikkeling dienstverlenend moet zijn. Wij hanteren een werkwijze welke het beste is te omschrijven als een Professioneel Particulier Opdrachtgeverschap. Samen met de woonconsument tot een eindproduct komen dat duurzaam, mooi en goed is, vanuit de vraag gestuurd, maar met de nodige kennis en ondersteuning van professionals.
 
Wij willen de 5 ingelote collega ontwikkelaars succes wensen met het verder uitwerken van de plannen en hopen in de toekomst alsnog invulling te mogen geven aan een leefbare en duurzame woonomgeving in de gemeente Haarlemmermeer.
 
Hieronder treft u aanvullende informatie over de 2 partners waarmee wij aan de tender in Hoofddorp hebben meegedaan.
 
Architect:                         Op ten Noort Blijdenstein (ONB)
 
Lars Zwart, senior architect
 
Architectuur is voor mij als een uniek verhaal, van een plaats, van mensen en sferen.
 
Zo’n verhaal moet aansprekend zijn en een antwoord geven op allerlei soms conflicterende wensen en technische eisen. Het leidt tot een ontwerp dat krachtig genoeg is om de weerbarstigheid van de bouwpraktijk te overleven. Er staat dan een gebouw dat mensen herkennen en waarderen. Dat is een duurzaam gebouw! Lars Zwart werkt sinds 1998 bij op ten noort blijdenstein als senior architect. Hij is betrokken bij verschillende woningbouwprojecten waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staat.
 
Stedenbouwkundige:      BDP.Khandekar
 
Jeroen Bleijs, stedenbouwkundige, architect, associate
 
Jeroen Bleijs is in 1992 afgestudeerd als architect bij de TU Delft. Daarna heeft hij bij verschillende stedenbouwkundige- en architectenbureaus gewerkt alvorens hij in 2001 in dienst trad bij Khandekar Stadsontwerp als senior stedenbouwkundig ontwerper. Sinds 2008 is hij associate bij BDP Khandekar. Met zijn communicatieve vermogens in woord en beeld weet hij creativiteit, strategie en realisme aan elkaar te koppelen.
 
Jeroen Bleijs is verantwoordelijk voor een groot aantal gevarieerde projecten, van kleinschalige inpassingen tot grootschalige uitbreidingen en Masterplannen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en projectleiding van complexe stedenbouwkundige plannen. Veelal betreft het de revitalisering en transformatie van oude industriële terreinen, zorgterreinen en binnenstedelijke locaties. Voorbeelden daarvan zijn Tilburgse Spoorzone, ’t Laar in Julianadorp en Beverwijk Meerplein. 
 

 

MSOLUTIONS REAL ESTATE RECENTE PROJECTEN
LaBoutique
LaBoutique
Utrecht, Leidsche Rijn Centrum
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

Aan het Berlijnplein in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, naast de bioscoop CineMec, ontwikkelt MSOLUTIONS REAL ESTATE het appartementencomplex “La Boutique”. Het wordt deels aan en deels op de stadstunnel A2 gebouwd. Het is een fraai ontwerp van DE-Architekten onder de supervisie van Gemeente Utrecht en Jo Coenen Architects & Urbanists.
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
Gemeente Ouderamstel
Toekomstige Herontwikkeling!
De Verandering
De Verandering
Utrecht, Leidsche Rijn Hoge Weide
Smaakvol met een vleugje jaren ’30!

28 hoogwaardige grote eengezinswoningen en 2-onder-1 kappers in Leidsche Rijn, Hoge Weide, Utrecht. Een mooie wijk met zeer hoogwaardige woonfuncties. Een ontwikkeling van MSolutions Real Estate.
Amsterdamseweg Amstelveen
Amsterdamseweg Amstelveen
Amstelveen
Toekomstige Herontwikkeling!
The Town Garden
The Town Garden
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
In uitvoering, oplevering 3e kwartaal 2018!

The Town Garden ligt tussen de ‘Scienic Walk’ en de ‘Louis Armstrong laan’. Het totaal bouwplan omvat een mix van 48 appartementen, 4 penthouses en 19 eengezinswoningen.

Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Voormalige Grenshospitium Tafelbergweg
Amsterdam
Toekomstige Herontwikkeling!
The Ice Peak
The Ice Peak
Utrecht, Papendorp
The Ice Peak

Een ontwikkeling van MSOLUTIONS REAL ESTATE met bijzonder mooie multy use filosofie.

'Combine The Best Of Everything'!
Green Circle
Green Circle
Amsterdam
Op de nieuwe locatie gegelegen langs de A10 te Amsterdam wordt op dit moment de voorbereidende gesprekken gevoerd voor een tweede ontwikkeling van diverse kantoren in verschillende fasen. Fasen I en II
Tegenpleinen
Tegenpleinen
Haarlemmermeer
MSolutions Real Estate heeft zich in december ingeschreven voor de Tender van de Gemeente Haarlemmermeer voor de invulling van circa 120 woningen op 5 Ha. in plan Tegenpleinen.
Citadel
Citadel
Utrecht, Papendrop, Orteliuslaan 891 - 903
Het MSOLUTIONS REAL ESTATE project Citadel heeft een zeer bijzondere ligging en uitermate goede bereikbaarheid. De locatie is gelegen in het gebied Papendorp, tussen de rijkswegen A2 en A12 ...
Nature
Nature
Utrecht, Leidsche Rijn Terwijde
Start verkoop 3e kwartaal en start bouw 4e kwartaal 2018! "Nature" is de tweeling project van "The Town Garden". Het totaal bouwplan bevat 52 bijzondere appartementen en 19 prachtige eengezinswoningen. Er zijn 48 appartementen met zeer ruime balkons en 4 mooie penthouses!